Se Formel 1 på klassiska banor | Motorsport Skultuna

Motorsport Skultuna

Motorsport för alla åldrar

Se Formel 1 på klassiska banor

Formel 1 är en spännande sport, inte bara för de som kör, utan också för åskådarna. Speciellt de längre och klassiska banorna som Monza och Autodòmo José Carlos Pace i SaoPaulo eller Sezuka i Japan. Det är banor som alla förare har en dröm om att vinna på. Dessutom blir det alltid spektakulära race på de klassiska banorna, vilket i sin tur är till glädje för åskådarna, vare sig de ser loppet på TV eller live på läktarna.

Hur omgivningen spelar in

Förutom höga hastigheter eller bansträckningar som låtit den omkringliggande naturen bestämma hur det ska se ut, gör att det blir helt andra förutsättningar. De blir mer svårhanterliga för förarna och öppnar upp för oväntade händelseförlopp under racen. Vad som helst kan hända och du kan vara där att se det.

Missa inte denna unika upplevelse att få se världens bästa förare göra upp. Det är ett måste för alla motorsportfantaster och ett minne för livet. Det öronbedövande dånet från bilarnas motorer när de susar förbi kommer också följa dig många dagar efter hemkomst. När du bestämt vilket av dessa klassiska lopp du vill se på plats. Behöver du bara klicka dig vidare här för att boka drömresan.